

Δήμου Αθηναίων
Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013, 21:00
Μια συναυλία αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Τραγούδια παλιά που δεν παλιώνουν γιατί δεν υπόκεινται στη φθορά χρόνου και κάθε φορά που τα ακούμε ή τα τραγουδάμε, νοιώθουμε την ίδια συγκίνηση.
Τα τραγούδια αυτά παρουσίασε για πρώτη φορά ο Μάνος Χατζιδάκις στον ιστορικό χώρο της Ρωμαϊκής αγοράς και αργότερα δισκογραφήθηκαν και εντάχτηκαν στους δύο κύκλους με τις φωνές των: Βασίλη Λέκα, Ηλία Λιούγκου, Μαρίας Φαραντούρη, Έλλης Πασπαλά και Γιώργου Νταλάρα.
Ο Ηλίας Λιούγκος μετά από 20 χρόνια συνεργασίας φιλίας και μαθητείας με το Μάνο Χατζιδάκι, η Στέλλα Κυπραίου με την γνώση από την επίσης μακρόχρονη συνεργασία μαζί του, με τις υπερβατικές ερμηνείες της Καλλιόπης Βέττα και της Φωτεινής Βελεσιώτου, αναλαμβάνουν να διασφαλίσουν και σας μεταφέρουν την ακριβή ατμόσφαιρα και το μεγαλείο αυτών των τραγουδιών.
Ενορχήστρωση: Στέλλα Κυπραίου
Μουσική επιμέλεια: Ηλίας Λιούγκος
Στέλλα Κυπραίου: Κιθάρα
Στάθης Κι'οσογλου: Κλαρίνο-Φλάουτo
Μιλτιάδης Παπαστ'αμου: Βιολί-Μαντολίνο
Δέσποινα Στεφανίδου: Πιάνο
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
210 3475518
www.technopolis-athens.com