

Το καταξιωμένο Duo - Δανάη Παπαματθαίου – Μάτσκε, βιολί και Ούβε Μάτσκε, πιάνο – δίνουν δύο ρεσιτάλ μουσικής δωματίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ερμηνεύοντας σονάτες Μπετόβεν.
Το πρόγραμμα των συναυλιών περιλαμβάνει έργα που γράφτηκαν ανάμεσα στο 1797 και 1802: Η πρώτη σονάτα για πιάνο και βιολί, χαριτωμένη και με παιχνιδιάρικη διάθεση, η δημοφιλής πέμπτη «Σονάτα της Άνοιξης» και η έβδομη σονάτα, από τις επιβλητικότερες συνθέσεις του είδους.
Στην Αθήνα η συναυλία είναι μια παραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και διοργανώνεται την Τρίτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 20:30.
Στην Θεσσαλονίκη το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στο φουαγιέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης και ώρα 20:30.
Η συναυλία διοργανώνεται από το Γερμανικό Προξενείο, το Ινστιτούτου Γκαίτε και το Αρχαιολογικό Μουσείου Θεσσαλονίκης και η είσοδος είναι ελεύθερη.