

σε ένα αλησμόνητο μουσικοχορευτικό ταξίδι
Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, 20:30
Αιθέριες υπάρξεις που γλιστρούν στη σκηνή με απαράμιλλη χάρη, κομψοί καβαλιέροι, δημοφιλείς κι αγαπημένες μελωδίες…. Μια μοναδική βραδυά που το ελληνικό κοινό θα έχει την τύχη να απολαύσει στις 26 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Wiener Johann Strauss-Capelle, το μουσικό σύνολο που ίδρυσε η Δυναστεία των Στράους – ο Στράους πατέρας και οι γιοι του Γιόχαν, Γιόζεφ κι Έντουαρντ- για να ερμηνεύει τις υπέροχες συνθέσεις τους και να τους συνοδεύει στις θριαμβευτικές εμφανίσεις τους στην Βιέννη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική μουσική παράσταση.
Με κόκκινο φράκο και λευκό παντελόνι, ενδυμασία που καθιερώθηκε από το 1843 και την οποία φορούσαν στις εορταστικές συναυλίες, οι μουσικοί της Wiener Johann Strauss-Capelle, ερμηνεύουν πιστά τις αυθεντικές συνθέσεις της οικογένειας Στράους, αλλά και έργα των Λέχαρ, Κάλμαν κ.α, ενώ επί σκηνής στροβιλίζονται σε ρυθμούς βαλς ζευγάρια χορευτών.
Περισσότερα για τις παραστάσεις θα βρείτε στα events του classicalradio.gr